Засідання ММК вчителів інформатики

27 березня на базі КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка» відбулося засідання вчителів інформатики. На засіданні учителі активно працювали та долучалися до обговорення тем, що були опрацьовані на засіданні.

Попиріна О.О., вчителька КЗ «Переорська гімназія» познайомила усіх присутніх з темою «Діяльнісний підхід на уроках інформатики". Вона зазначила, що сьогоднішнє суспільство потребує людей, які вміють творчо і креативно мислити, застосовувати набуті знання в складних, часто нестандартних ситуаціях, швидко розв’язувати проблеми, створювати нове, працювати в команді, тому застосування діяльнісного підходу на уроках дуже важливе.

Донченко Ю.В. розповіла по цікаві матеріали, сайти, лайфкахи та методи проведення інтегрованих уроків. Також на засіданні було підведено підсумки проведення Всеукраїнських шкільних олімпіад та учнівських конкурсів.

«Родзинкою» засідання була презентація Вітюка І.М., вчителя КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка», про виготовлення власноруч FPV-дронів. Ігор Миколайович закликав колег постійно долучатись до допомоги ЗСУ у будь-який можливий для них спосіб.

Поділитися:
Пам'ятка населенню: обережно - гриби!
24.07.2024 11:16
Пам'ятка: обережно-гриби!
Перемога збірної команди Стрижавської громади на змаганнях відкритого чемпіонату ГО «ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колос України» серед юнацьких команд 2014-2015 р. н.
24.07.2024 11:14
Перемога збірної команди Стрижавської громади на змаганнях відкритого чемпіонату ГО «ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колос України» серед юнацьких команд 2014-2015 р. н. У м. Берегове, що на…
Перемога в обласному етапі "Олімпійське лелеченя 2024"
03.06.2024 10:53
Чергова ПЕРЕМОГА! Команда учнів Сосонського ліцею здобула перемогу на обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей "Олімпійське лелеченя 2024"…