Презентація роботи фахівців психологічної служби закладів освіти Стрижавської територіальної громади 

17 травня 2024 року відбулась презентація досвіду роботи фахівців психологічної служби закладів освіти Стрижавської територіальної громади на тему «Використання нейрографічного алгоритму скасування обмежень (АСО) працівниками психологічної служби освітніх закладів як трансформування складних емоції, зняття особистих обмежень і тривог у дітей». Тренінгове заняття відбулось за сприяння та методичної підтримки фахівців НМЦПССО Вінницької області Людмили Адамчук та Вікторії Козачишиної.

Психологи закладів освіти Стрижавської ТГ Ольга Мусійчук, Ірина Савицька, Оксана Буздиган,Галина Корольчук, Людмила Казьмірук, Ніна Цвігун та Анна Бабій зосередились на різноманітних техніках нейрографічного малювання. "Швидка допомога" собі в будь-якому напруженому стані, можливість розплутати вузол всередині себе, гармонізувати стан, побачити нові можливості; пізнати себе, свою внутрішню силу та баланс; знизити рівень тривоги; знайти опору в собі і в оточенні; ; актуалізація ресурсу, який зможе додати сил травмованій людині. Психологи показали, що нейрографіка - це той метод малювання, який не потребує художніх навичок і є доступ для усіх бажаючих навчититсь цій техніці. Кожен із присутніх працював з тим, що йому актуально в поточний момент життя, тому кожна робота має психічний зміст.

Поділитися:
Пам'ятка населенню: обережно - гриби!
24.07.2024 11:16
Пам'ятка: обережно-гриби!
Перемога збірної команди Стрижавської громади на змаганнях відкритого чемпіонату ГО «ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колос України» серед юнацьких команд 2014-2015 р. н.
24.07.2024 11:14
Перемога збірної команди Стрижавської громади на змаганнях відкритого чемпіонату ГО «ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колос України» серед юнацьких команд 2014-2015 р. н. У м. Берегове, що на…
Перемога в обласному етапі "Олімпійське лелеченя 2024"
03.06.2024 10:53
Чергова ПЕРЕМОГА! Команда учнів Сосонського ліцею здобула перемогу на обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей "Олімпійське лелеченя 2024"…